Kota Palu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Palu

Kota Palu yakuwe ibukota propinsi Sulawesi Tengah, Indonesia.