Sulawesi Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sulawesi tengah yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi, Indonesia