Kota Bandar Lampung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lambang Kota Bandar Lampung

Kota Bandar Lampung yakuwe ibukota propinsi Lampung, Indonesia.