Lampung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Lampung
Lambang Lampung

Lampung yakuwe propinsi sing ana nang pulo Sumatra, Indonesia.