Kota Banjar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
{{{lambang}}}
Lambang {{{jeneng}}}


-
Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat:
Provinsi Jawa Kulon
Pemerintahan
Luas -
Populasi
 - Total -
 - Kepadatan -
Demografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Kota Banjar Yakuwe salah siji kota sing ana nang Propinsi Jawa Kulon, Indonesia.