Kota Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{jeneng}}}
{{{lambang}}}
Lambang {{{jeneng}}}


{{{peta}}}
Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat:
Provinsi Jawa Kulon
Pemerintahan
Luas -
Populasi
 - Total 2.587.698 jiwa
 - Kepadatan -
Demografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Kota Bekasi yakuwe salah siji kota sing ana nang Propinsi Jawa Kulon, Indonesia.