Kota Bekasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{jeneng}}}
{{{lambang}}}
Lambang {{{jeneng}}}


{{{peta}}}
Peta lokasi {{{jeneng}}}
Koordinat:
Provinsi Jawa Kulon
Pemerintahan
Luas -
Populasi
 - Total 2.587.698 jiwa
 - Kepadatan -
Demografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah

Kota Bekasi yakuwe salah siji kota sing ana nang Propinsi Jawa Kulon, Indonesia.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.