Banjarmangu, Banjarnegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Banjarmangu
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banjarnegara
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17

Banjarmangu kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]