Punggelan, Banjarnegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Punggelan
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banjarnegara
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 17

Punggelan kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Punggelan kuwe manggone nang sisi lor kecamatan wanadadi lan nang sisi kulone kecamatan wanayasa. Desane sing paling berpotensi ayakuwe desa badakarya.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]