Kalibening, Banjarnegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalibening
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banjarnegara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. -
Desa/kelurahan 16

Kalibening kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Asinan
  2. Bedana
  3. Gununglangit
  4. Kalibening
  5. Kalibombong
  6. Kalisat Kidul
  7. Karang Anyar
  8. Kasinoman
  9. Kertasari
  10. Majatengah
  11. Plorengan
  12. Sembawa
  13. Sidakangen
  14. Sikumpul
  15. Sirukem
  16. Sirukun