Bawang, Banjarnegara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bawang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banjarnegara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon -
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. -
Desa/kelurahan 18

Bawang kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Nang kecamatan kiye ana Waduk Mrica sing digunakna kanggo sumber listrik tenaga air sing perane cukup gedhe kanggo distribusi listrik nang Jawa lan Bali.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Bandingan
  2. Bawang
  3. Binorong
  4. Blambangan
  5. Depok
  6. Gemuruh
  7. Joho
  8. Kebondalem
  9. Kutayasa
  10. Majalengka
  11. Mantrianom
  12. Masaran
  13. Pucang
  14. Serang
  15. Wanadri
  16. Watuurip
  17. Winong
  18. Wiramastra