Wikipedia:Kotak panganggo/Zodiak lan Shio

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Zodiak:

{{Panganggo Aquarius}}
Aquarius.svg Panganggo iki zodiaké Aquarius
{{Panganggo Aries}}
Aries.svg Panganggo iki zodiaké Aries
{{Panganggo Cancer}}
Cancer.svg Panganggo iki zodiaké Cancer
{{Panganggo Capricorn}}
Capricorn.svg Panganggo iki zodiaké Capricorn
{{Panganggo Gemini}}
30px Panganggo iki zodiaké Gemini
{{Panganggo Leo}}
Leo.svg Panganggo iki zodiaké Leo
{{Panganggo Libra}}
Libra.svg Panganggo iki zodiaké Libra
{{Panganggo Pisces}}
Pisces.svg
Panganggo iki zodiaké Pisces
{{Panganggo Sagittarius}}
Sagittarius.svg Panganggo iki zodiaké Sagittarius
{{Panganggo Scorpio}}
Scorpio.svg Panganggo iki zodiaké Scorpio
{{Panganggo Taurus}}
Taurus.svg Panganggo iki zodiaké Taurus
{{Panganggo Virgo}}
Virgo.svg Panganggo iki zodiaké Virgo

Kelompok kotak panganggo miturut shio:

{{Panganggo shio tikus}} Cithakan:Panganggo shio tikus
{{Panganggo shio kerbau}} Cithakan:Panganggo shio kerbau
{{Panganggo shio macan}} Cithakan:Panganggo shio macan
{{Panganggo shio kelinci}} Cithakan:Panganggo shio kelinci
{{Panganggo shio naga}} Cithakan:Panganggo shio naga
{{Panganggo shio ular}} Cithakan:Panganggo shio ular
{{Panganggo shio kuda}} Cithakan:Panganggo shio kuda
{{Panganggo shio kambing}} Cithakan:Panganggo shio kambing
{{Panganggo shio monyet}} Cithakan:Panganggo shio monyet
{{Panganggo shio ayam}} Cithakan:Panganggo shio ayam
{{Panganggo shio anjing}} Cithakan:Panganggo shio anjing
{{Panganggo shio babi}} Cithakan:Panganggo shio babi

Kelompok kotak panganggo miturut unsur:

{{Panganggo unsur banyu}} Cithakan:Panganggo unsur banyu
{{Panganggo unsur geni}} Cithakan:Panganggo unsur geni
{{Panganggo unsur kayu}} Cithakan:Panganggo unsur kayu
{{Panganggo unsur logam}} Cithakan:Panganggo unsur logam
{{Panganggo unsur lemah}} Cithakan:Panganggo unsur lemah