Wikipedia:Kotak panganggo/Wikipedia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Wikipedia:

{{Adoptme}}


{{Panganggo BintangWiki}}
Barnstar of Humour3.png Panganggo iki urung duwe
BintangWiki
{{Panganggo kepengin BintangWiki}}
Original Barnstar.png Panganggo iki kepengin BintangWiki
{{ Panganggo perhitungan tanggal }}
balik bahas deleng
Fairytale date.png
Panganggo kiye wis kedaptar wiwit
Cithakan:Panganggo perhitungan tanggal/Exp
{{Panganggo sumbangan}} Cithakan:Panganggo sumbangan
{{Panganggo sumbangan global}} Cithakan:Panganggo sumbangan global
{{Panganggo tanggal}} Cithakan:Panganggo tanggal
{{Panganggo tanpa bot}} Cithakan:Panganggo tanpa bot
{{Panganggo tolak sopa}} Cithakan:Panganggo tolak sopa
{{Panganggo anti-Vector}} Cithakan:Panganggo anti-Vector
{{ Panganggo Wikipediholik|jumlah skor }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo Wikipediholik
{{ Panganggo Raun }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo Raun

Kesukaan[besut sumber]

{{Panganggo pecandu Wikipedia}} Cithakan:Panganggo pecandu Wikipedia
{{Panganggo Vector}} Cithakan:Panganggo Vector
{{Panganggo userbox}} Cithakan:Panganggo userbox
{{Panganggo wikipe-tan}} Cithakan:Panganggo wikipe-tan
{{Panganggo Hot Cat}} Cithakan:Panganggo Hot Cat

WikiFauna[besut sumber]

{{Panganggo wikipedia/WikiGajah}} Cithakan:Panganggo wikipedia/WikiGajah
{{Panganggo wikipedia/WikiKomodo}} Cithakan:Panganggo wikipedia/WikiKomodo
{{Panganggo wikipedia/WikiTuyul}} Cithakan:Panganggo wikipedia/WikiTuyul
{{Panganggo wikipedia/WikiZombi}} Cithakan:Panganggo wikipedia/WikiZombi
{{Panganggo Wiki Gnome}} Cithakan:Panganggo Wiki Gnome
{{Panganggo Wiki Ogre}} Cithakan:Panganggo Wiki Ogre
{{Panganggo Wiki Peri}} Cithakan:Panganggo Wiki Peri
{{Panganggo Wiki Elf}} Cithakan:Panganggo Wiki Elf
{{Panganggo Wiki Naga}} Cithakan:Panganggo Wiki Naga

Filsafat[besut sumber]

{{Panganggo deletionism}} Cithakan:Panganggo deletionism
{{Panganggo penganut kebebasan berbicara}} Cithakan:Panganggo penganut kebebasan berbicara
{{Panganggo Pranala Merah}} Cithakan:Panganggo Pranala Merah
{{Perlunya rujukan}} Cithakan:Perlunya rujukan
{{Panganggo separatism}} Cithakan:Panganggo separatism

Tugas[besut sumber]

{{Panganggo mngrapikna}} Cithakan:Panganggo ngrapikna
{{Panganggo pemantau rc}} Cithakan:Panganggo pemantau rc
{{Panganggo ngembangna}} Cithakan:Panganggo ngembangna
{{Panganggo birokrat}} Cithakan:Panganggo birokrat
{{Panganggo bot}} Cithakan:Panganggo bot
{{Panganggo pangurus}}
Admin mop.PNG
Panganggo kiye kuwe pangurus nang Wikipedia Basa Banyumasan (verifikasi)
{{Panganggo pengembali revisi}} Cithakan:Panganggo pengembali revisi
{{Panganggo editor}}
{{Panganggo perintis}} Cithakan:Panganggo perintis

Pitu Masa Wikipediawan[besut sumber]

{{BayiWidyawan}} Cithakan:BayiWidyawan
{{AnakWidyawan}} Cithakan:AnakWidyawan
{{PemudaWidyawan}} Cithakan:PemudaWidyawan
{{WidyawanMahasiswa}} Cithakan:WidyawanMahasiswa
{{WidyawanDewasa}} Cithakan:WidyawanDewasa
{{WidyawanSenior}} Cithakan:WidyawanSenior
{{WidyawanWafat}} Cithakan:WidyawanWafat