Wikipedia:Kotak panganggo/Kendaraan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mengenai kendaraan:

{{Panganggo Becak}} Cithakan:Panganggo Becak
{{Railfans}} Cithakan:Railfans
{{Panganggo teyeng nyetir}} Cithakan:Panganggo teyeng nyetir
{{Panganggo Pit}} Cithakan:Panganggo Pit
{{Panganggo Sepeda Motor}}
50px
panganggo kiyé seneng numpak Sepeda Motor

Preferensi[besut sumber]

{{Panganggo percaya mobil Amerika}} Cithakan:Panganggo percaya mobil Amerika
{{Panganggo percaya mobil Jepang}} Cithakan:Panganggo percaya mobil Jepang
{{Panganggo percaya mobil Eropa}} Cithakan:Panganggo percaya mobil Eropa
{{Panganggo percaya mobil Korea}} Cithakan:Panganggo percaya mobil Korea

Kegemaran[besut sumber]

{{Panganggo penggemar Volkswagen}} Cithakan:Panganggo penggemar Volkswagen
{{Panganggo penggemar Toyota}} Cithakan:Panganggo penggemar Toyota
{{Panganggo penggemar Chevrolet}} Cithakan:Panganggo penggemar Chevrolet
{{Panganggo Chevrolet Blazer}} Cithakan:Panganggo Chevrolet Blazer
{{Panganggo penggemar Honda}} Cithakan:Panganggo penggemar Honda
{{Panganggo penggemar Mitsubishi}} Cithakan:Panganggo penggemar Mitsubishi
{{Panganggo penggemar Ford}} Cithakan:Panganggo penggemar Ford
{{Panganggo penggemar Mercedes-Benz}} Cithakan:Panganggo penggemar Mercedes-Benz
{{Panganggo penggemar BMW}} Cithakan:Panganggo penggemar BMW
{{Panganggo penggemar Jeep}} Cithakan:Panganggo penggemar Jeep
{{Panganggo penggemar Ferrari}} Cithakan:Panganggo penggemar Ferrari
{{Panganggo penggemar Hyundai}} Cithakan:Panganggo penggemar Hyundai
{{Panganggo penggemar Kia Motors}} Cithakan:Panganggo penggemar Kia Motors