Wikipedia:Kotak panganggo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kotak panganggo atawa nang bahasa Inggris jenengé Userbox kuwe cithakan kotak info sing disog nang kaca panganggo sing ngaweh informasi perkara jati diriné panganggo Wikipedia. Kotak panganggo kuwe pengembangan sekang babel sing digunakna kanggo nidhokna kemampuan bahasané panganggo. Gunané kotak panganggo lan kategori panganggo utamané kuwe kanggo ngaweh informasi maring panganggo sejené tentang bantuan sing teyeng panjenengan aweh. Contoné, nek Panjenengan nguasai salah siji basa atawa nduweni kemampuan profesional neng bidang tertentu, panganggo sejené bisa ngarep-arep olih bantuan Panjenengan nang basa atawa bidang kuwe. Kotak panganggo umumé digunakna kanggo nidhokna minat, kemampuan, informasi teknis, aktivitas nang Wikipedia, atawa mung nggo lucu-lucu-an thok. Nggunakna kotak panganggo sing teyeng nidhokna sudut pandang tertentu (deleng nang Wikipedia:Sudut pandang netral) umumé ora dianjurna.


Cithakan lan kategorisasi kotak panganggo[besut sumber]

Cithakan dasar kotak panganggo kuwe {{userbox}}. Deleng kaca Cithakan kuwe nggo keterangan lengkapé tentang cara nganggoné. Kabeh cithakan kotak panganggo sing dadi turunan sekang cithakan dasar apiké diawali nganggo jeneng "Kotak panganggo" lan dilebokna nang Kategori:Cithakan kotak panganggo, carané yaiku karo ngaweh tag

<noinclude>[[Kategori:Cithakan kotak panganggo|Jeneng cithakan]]</noinclude>

nang Cithakan kotak panganggo kuwe.

Kabeh Cithakan kotak panganggo muat kategori nang bagian includeonly sekang cithakan kuwe bén bisa otamatis nglebokna panganggo maring kategori sing pas. Jeneng kategori apike diawali nganggo kata "panganggo" utawa "User" lan diurutna nganggo dasar variabel jeneng kaca. Contoeh, Cithakan:User en-2 muat Kategori:User en-2.

<noinclude>[[Kategori:User en-2|{{PAGENAME}}]]</noinclude>

Kategori panganggo kuwe kebanjur dikelompokna maning maring Kategori:panganggo.

Jenis kotak panganggo[besut sumber]

Deleng Kategori:Cithakan kotak panganggo.

Kotak panganggo bahasa panganggo[besut sumber]

Cara nggunakna kotak panganggo bahasa panganggo secara detil dijelasna nang Wikipedia:Babel. Kanggo njagani keseragaman, kabeh kotak panganggo bahasa panganggo kudu nggunakna Cithakan dasar

  • {{babelbox-0}} nggo panganggo sing babar blas ora mudheng suatu bahasa. Warna dasar: #FFB3B3 lan #FFE0E8.
  • {{babelbox-1}} nggo panganggo sing nduwe kemampuan dasar suatu bahasa. Warna dasar: #C0C8FF lan #F0F8FF.
  • {{babelbox-2}} nggo panganggo sing nduwe kemampuan menengah suatu bahasa. Warna dasar: #77E0E8 lan #D0F8FF.
  • {{babelbox-3}} nggo panganggo sing nduwe kemampuan lanjut atau tinggi suatu bahasa. Warna dasar: #99B3FF lan #E0E8FF.
  • {{babelbox-4}} nggo panganggo sing nduwe kemampuan meh kaya wong asliné. Warna dasar: #FFFF00 lan #FFFF99.
  • {{babelbox-N}} nggo panganggo penutur asli atawa kawit lair. Warna dasar: #6EF7A7 lan #C5FCDC.

Kotak panganggo personal lan status[besut sumber]

Kotak panganggo politik lan kapercayan[besut sumber]

Kotak panganggo minat lan kesenengan[besut sumber]

Kotak panganggo pendidikan[besut sumber]

Kotak panganggo profesi[besut sumber]

Kotak panganggo domisili[besut sumber]

Kotak panganggo Wikipedia[besut sumber]

Kotak panganggo Komputer[besut sumber]

Kotak panganggo Humor[besut sumber]

Kotak panganggo Anime[besut sumber]

Kotak panganggo liyané[besut sumber]

Durung disediakna ?[besut sumber]

Nek kotak panganggo sing Panjenengan goleti durung ana atawa durung digawe, Panjenengan olih njaluk digawekna kotak panganggo kuwenang kaca kiye.

Nek kepengin nggawe dhewek cithakan kotak panganggoné, Panjenengan bisa nyalin contoh sing gampang kiye lan ngepasna isiné. Kanggo Untuk daftar parameter lengkap sing bisa digunakna, deleng nang {{userbox}}

{{userbox
|logo            = [[Gambar:Wikipedia-logo.png|38px]]
|info            = panganggo iki pecandu '''[[Wikipedia]]'''
|border-color    = #808080
|logo-background = #FFFFFF
|info-background = #DBDBDB
}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>
[[Kategori:panganggo pecandu Wikipedia|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}<noinclude>__NOTOC__ __NOEDITSECTION__
[[Kategori:Cithakan kotak panganggo Wikipedia|Pecandu Wikipedia]]
[[Kategori:Cithakan sing nganggo kata kunci includeonly|Pecandu Wikipedia]]
[[Kategori:Cithakan sing nggunakna ParserFunction|Pecandu Wikipedia]]
</noinclude>

Cara nganggo[besut sumber]

Biasane panganggo nduwe lewih sekang siji kotak panganggo. Gunakna {{userboxtop}} lan {{userboxbottom}} nggo molai lan nutup kelompok kotak panganggone Rika. Kanggo misahna kelompok kotak panganggo, gunakna {{userboxbreak}}.

Conto sintaks:
{{userboxtop}}
{{user id}}
{{user en-3}}
{{user jv-1}}
{{userboxbreak|&nbsp;}}
{{panganggo lanang}}
{{panganggo Taurus}}
{{panganggo nikah}}
{{panganggo fisika}}
{{userboxbottom}}
Keterangan
Hasil sekang conto:


Userbox
id-N panganggo iki nduweni pengetahuan sempurna basa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
jv-1 Panganggé punika panutur ibu
basa Jawi
.
 
Male Icon.svg
panganggo iki
lanang
Taurus.svg panganggo iki zodiaké Taurus.
Nuvola apps amor.png panganggo iki uwis nikah.
My Psi.png panganggo iki teyeng diajak berdiskusi tentang fisika.

Deleng uga[besut sumber]