Wikipedia:Kotak Panganggo/Domisili/Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indonesia[besut sumber]

{{Panganggo tinggal nang Indonesia}}
Bendera Indonesia
Panganggo iki tinggal nang Indonesia
{{Panganggo Indonesia}}
Bendera Indonesia
Panganggo iki berasal sekang Indonesia


{{Proud Indonesian}} Cithakan:Proud Indonesian
{{Panganggo cinta Indonesia}} Cithakan:Panganggo cinta Indonesia

Sumatera[besut sumber]

{{Panganggo Aceh}} Cithakan:Panganggo Aceh
{{Panganggo Aceh Utara}} Cithakan:Panganggo Aceh Utara
{{Panganggo Bengkalis}} Cithakan:Panganggo Bengkalis
{{Panganggo Binjai}} Cithakan:Panganggo Binjai
{{Panganggo Dumai}} Cithakan:Panganggo Dumai
{{Panganggo Kabupaten Kepahiang}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Kepahiang
{{Panganggo Medan}} Cithakan:Panganggo Medan
{{Panganggo Padang}} Cithakan:Panganggo Padang
{{Panganggo Palembang}} Cithakan:Panganggo Palembang
{{Panganggo Pekanbaru}} Cithakan:Panganggo Pekanbaru
{{Panganggo Sawahlunto}} Cithakan:Panganggo Sawahlunto
{{Panganggo Sumatera Utara}} Cithakan:Panganggo Sumatera Utara
{{Panganggo Tapanuli Utara}} Cithakan:Panganggo Tapanuli Utara
{{Panganggo Nias}} Cithakan:Panganggo Nias

Jawa[besut sumber]

Banten dan Jawa Barat[besut sumber]

{{Panganggo Bandung}} Cithakan:Panganggo Bandung
{{Panganggo Kabupaten Cirebon}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Cirebon
{{Panganggo Karawang}} Cithakan:Panganggo Karawang
{{Panganggo Asal Kab.Pandeglang}} Cithakan:Panganggo Asal Kab.Pandeglang
{{Panganggo Rengasdengklok}} Cithakan:Panganggo Rengasdengklok
{{Panganggo tinggal di Kota Serang}} Cithakan:Panganggo tinggal di Kota Serang

Jabodetabek[besut sumber]

{{Panganggo Kab.Bekasi}} Cithakan:Panganggo Kab.Bekasi
{{Panganggo Bekasi}} Cithakan:Panganggo Bekasi
{{Panganggo Bintaro}} Cithakan:Panganggo Bintaro
{{Panganggo Kota Bogor}} Cithakan:Panganggo Kota Bogor
{{Panganggo Kabupaten Bogor}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Bogor
{{Panganggo Depok}} Cithakan:Panganggo Depok
{{Panganggo Jakarta}} Cithakan:Panganggo Jakarta
{{Panganggo Kelapa Gading}} Cithakan:Panganggo Kelapa Gading
{{Panganggo berdomisili di Pancoran, Jakarta Selatan}} Cithakan:Panganggo berdomisili di Pancoran, Jakarta Selatan
{{Panganggo Pondok Indah}} Cithakan:Panganggo Pondok Indah
{{Panganggo Tangerang}} Cithakan:Panganggo Tangerang
{{Panganggo Tangerang Selatan}} Cithakan:Panganggo Tangerang Selatan
{{Panganggo Tebet}} Cithakan:Panganggo Tebet

Yogyakarta dan Jawa Tengah[besut sumber]

{{Panganggo Banyumas}}
Lambang Kabupaten Banyumas.png Panganggo kiyé manggoné neng Kabupaten Banyumas, Indonesia
{{Panganggo Kulon Progo}} Cithakan:Panganggo Kulon Progo
{{Panganggo Magelang}} Cithakan:Panganggo Magelang
{{Panganggo Pati}} Cithakan:Panganggo Pati
{{Panganggo Pemalang}} Cithakan:Panganggo Pemalang
{{Panganggo Purbalingga}} Cithakan:Panganggo Purbalingga
{{Panganggo kota Salatiga}} Cithakan:Panganggo Salatiga
{{Panganggo Semarang}} Cithakan:Panganggo Semarang
{{Panganggo Solo}} Cithakan:Panganggo Solo
{{Panganggo Kabupaten Sragen}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Sragen
{{Warga Sragen}} Cithakan:Warga Sragen
{{Panganggo Kabupaten Sukoharjo}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Sukoharjo
{{Panganggo Tegal}} Cithakan:Panganggo Tegal
{{Panganggo Wonogiri}} Cithakan:Panganggo Wonogiri
{{Panganggo Yogyakarta}} Cithakan:Panganggo Yogyakarta

Jawa Timur[besut sumber]

{{Panganggo Kabupaten Banyuwangi}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Banyuwangi
{{Panganggo Kota Blitar}} Cithakan:Panganggo Kota Blitar
{{Panganggo Gresik}} Cithakan:Panganggo Gresik
{{Panganggo Kabupaten Jember}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Jember
{{Panganggo Jombang}} Cithakan:Panganggo Jombang
{{Panganggo Kabupaten Lumajang}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Lumajang
{{Panganggo Kabupaten Sidoarjo}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Sidoarjo
{{Panganggo Orang Madura}} Cithakan:Panganggo Orang Madura
{{Panganggo Nganjuk}} Cithakan:Panganggo Nganjuk
{{Panganggo Kabupaten Pamekasan}} Cithakan:Panganggo Kabupaten Pamekasan
{{Panganggo Ponorogo}} Cithakan:Panganggo Ponorogo
{{Panganggo Sumenep}} Cithakan:Panganggo Sumenep
{{Panganggo Surabaya}} Cithakan:Panganggo Surabaya
{{Panganggo asli Surabaya}} Cithakan:Panganggo asli Surabaya

Kalimantan[besut sumber]

{{Panganggo Balikpapan}} Cithakan:Panganggo Balikpapan
{{Panganggo Banjarmasin}} Cithakan:Panganggo Banjarmasin
{{Panganggo Barabai}} Cithakan:Panganggo Barabai
{{Panganggo Palangkaraya}} Cithakan:Panganggo Palangkaraya
{{Panganggo Pangkalan Bun}} Cithakan:Panganggo Pangkalan Bun
{{Panganggo Pontianak}} Cithakan:Panganggo Pontianak
{{Panganggo Samarinda}} Cithakan:Panganggo Samarinda

Bali dan Nusa Tenggara[besut sumber]

{{Panganggo Bali}} Cithakan:Panganggo Bali

Sulawesi[besut sumber]

{{Panganggo dari Gowa}} Cithakan:Panganggo dari Gowa
{{Panganggo Kendari}} Cithakan:Panganggo Kendari
{{Panganggo Palu}} Cithakan:Panganggo Palu
{{Panganggo Selayar}} Cithakan:Panganggo Selayar
{{Panganggo dari Selayar}} Cithakan:Panganggo dari Selayar
{{Panganggo Makassar}} Cithakan:Panganggo Makassar
{{Panganggo Manado}} Cithakan:Panganggo Manado

Papua[besut sumber]

{{Panganggo Timika}} Cithakan:Panganggo Timika