Wikipedia:Kotak panganggo/Dolanan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo Gamer}} Cithakan:Panganggo Gamer
{{Panganggo Video Game}} Cithakan:Panganggo Video Game

Konsol[besut sumber]

{{Panganggo Game Boy}} Cithakan:Panganggo Game Boy
{{Panganggo Game Boy Advance}} Cithakan:Panganggo Game Boy Advance
{{Panganggo Nintendo}} Cithakan:Panganggo Nintendo
{{Panganggo PC Game}} Cithakan:Panganggo PC Game
{{Panganggo konsol PlayStation 2}} Cithakan:Panganggo konsol PlayStation 2
{{Panganggo konsol PlayStation 3}} Cithakan:Panganggo konsol PlayStation 3
{{Panganggo PS Portable}} Cithakan:Panganggo PS Portable
{{Panganggo Wii}} Cithakan:Panganggo Nintendo Wii
{{Panganggo Xbox}} Cithakan:Panganggo Xbox
{{Panganggo Xbox 360}} Cithakan:Panganggo Xbox 360

Genre[besut sumber]

{{Panganggo Permainan Strategi}} Cithakan:Panganggo Permainan Strategi

Non-video[besut sumber]

{{Panganggo Permainan Tradisional}} Cithakan:Panganggo Permainan Tradisional
{{Panganggo Board Game}} Cithakan:Panganggo Board Game
{{Panganggo Card Game}} Cithakan:Panganggo Card Game
{{Panganggo Kuis}} Cithakan:Panganggo Kuis
{{Panganggo TTS}} Cithakan:Panganggo TTS

Video[besut sumber]

{{Panganggo Action Game}} Cithakan:Panganggo Action Game
{{Panganggo Arcade Game}} Cithakan:Panganggo Arcade Game
{{Panganggo FPS}} Cithakan:Panganggo FPS
{{Panganggo Game Online}} Cithakan:Panganggo Game Online
{{Panganggo Racing Game}} Cithakan:Panganggo Racing Game
{{Panganggo RTS}} Cithakan:Panganggo RTS
{{Panganggo RPG}} Cithakan:Panganggo RPG
{{Panganggo Simulation Game}} Cithakan:Panganggo Simulation Game

Nama/judul permainan[besut sumber]

Non-video[besut sumber]

{{Panganggo gasing}} Cithakan:Panganggo gasing
{{Panganggo kelereng}} Cithakan:Panganggo kelereng
{{Panganggo mahyong}} Cithakan:Panganggo Mahyong
{{Panganggo bisa rubik 3x3x3}} Cithakan:Panganggo bisa rubik 3x3x3

Video[besut sumber]

{{Panganggo Angry Birds}} Cithakan:Panganggo Angry Birds
{{Panganggo GTA}} Cithakan:Panganggo GTA
{{Panganggo Age of Empires}} Cithakan:Panganggo Age of Empires
{{Panganggo Counter Strike}} Cithakan:Panganggo Counter Strike
{{Panganggo Dynasty Warriors}} Cithakan:Panganggo Dynasty Warriors
{{Panganggo Dota}} Cithakan:Panganggo DotA
{{Panganggo Final Fantasy}} Cithakan:Panganggo Final Fantasy
{{Panganggo menyukai Hay Day}} Cithakan:Panganggo menyukai Hay Day
{{Panganggo Harvest Moon}} Cithakan:Panganggo Harvest Moon
{{Panganggo Mortal Kombat}} Cithakan:Panganggo Mortal Kombat
{{Panganggo NFS}} Cithakan:Panganggo NFS
{{Panganggo Pacman}} Cithakan:Panganggo Pacman
{{Panganggo Point Blank}} Cithakan:Panganggo Point Blank
{{Panganggo Pokemon Game}} Cithakan:Panganggo Pokemon Game
{{Panganggo StarCraft}} Cithakan:Panganggo StarCraft
{{Panganggo Tetris}} Cithakan:Panganggo Tetris
{{Panganggo Warcraft}} Cithakan:Panganggo Warcraft

Lihat pula[besut sumber]