Wikipedia:Kotak panganggo/Naruto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Naruto:

{{Panganggo Naruto}} Cithakan:Panganggo Naruto
{{Panganggo Anti-Naruto}} Cithakan:Panganggo Anti-Naruto

Asal desa[besut sumber]

{{Panganggo konohagakure}} Cithakan:Panganggo konohagakure
{{Panganggo sunagakure}} Cithakan:Panganggo sunagakure
{{Panganggo kirigakure}} Cithakan:Panganggo kirigakure
{{Panganggo kusagakure}} Cithakan:Panganggo kusagakure
{{Panganggo otogakure}} Cithakan:Panganggo otogakure
{{Panganggo kumogakure}} Cithakan:Panganggo kumogakure
{{Panganggo iwagakure}} Cithakan:Panganggo iwagakure
{{Panganggo hoshigakure}} Cithakan:Panganggo hoshigakure

Kage[besut sumber]

{{Panganggo Hokage}} Cithakan:Panganggo Hokage
{{Panganggo Kazekage}} Cithakan:Panganggo Kazekage
{{Panganggo Mizukage}} Cithakan:Panganggo Mizukage
{{Panganggo Raikage}} Cithakan:Panganggo Raikage
{{Panganggo Tsuchikage}} Cithakan:Panganggo Tsuchikage

Kekkei Genkai[besut sumber]

{{Panganggo Byakugan}} Cithakan:Panganggo Byakugan
{{Panganggo sharingan}} Cithakan:Panganggo sharingan
{{Panganggo Rinnegan}} Cithakan:Panganggo Rinnegan
{{Panganggo Mangekyō Sharingan}} Cithakan:Panganggo Mangekyō Sharingan
{{Panganggo Eternal Mangekyō Sharingan}} Cithakan:Panganggo Eternal Mangekyō Sharingan

Jutsu[besut sumber]

{{Panganggo Rasenshuriken}} Cithakan:Panganggo Rasenshuriken

Organisasi[besut sumber]

{{Panganggo Akatsuki}} Cithakan:Panganggo Akatsuki