Wikipedia:Kotak panganggo/Komputer

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak Panganggo Komputer:

Browser[besut sumber]

{{Panganggo Firefox}}
Firefox Logo, 2017.svg Panganggo kiyé nganggoné browser Mozilla Firefox


{{Panganggo Google Chrome}}
Chrome Logo.svg
Panganggo kiye nggunakna penjelajah web Google Chrome
{{Panganggo Internet Explorer}} Cithakan:Panganggo Internet Explorer
{{Panganggo Safari}} Cithakan:Panganggo Safari
{{Panganggo Mozilla}} Cithakan:Panganggo Mozilla
{{Panganggo Opera}} Cithakan:Panganggo Opera
{{Panganggo Konqueror}} Cithakan:Panganggo Konqueror

Sistem operasi[besut sumber]

{{Panganggo Windows XP}} Cithakan:Panganggo Windows XP
{{Panganggo Windows Vista}} Cithakan:Panganggo Windows Vista
{{Panganggo Windows 7}}
WINDOWS 7 PC STICKER.svg
Panganggo kiye nggunakna sistem operasi Microsoft Windows 7
{{Panganggo Linux}}
Tux.svg Panganggo kiye nggunakna sistem operasi Linux

{{Panganggo FreeBSD}} Cithakan:Panganggo FreeBSD
{{Panganggo Macintosh}} Cithakan:Panganggo Macintosh
{{Panganggo Mac OS X}} Cithakan:Panganggo Mac OS X

Komunikasi[besut sumber]

{{Surat elektronik Panganggo}} Cithakan:Surat elektronik Panganggo
{{Panganggo mirc}} Cithakan:Panganggo mirc
{{Panganggo YM}}
Yahoo! Messenger.png
Panganggo kiye nggunakna Y!M nggo komunikasi
{{Panganggo MSN}} Cithakan:Panganggo MSN
{{Panganggo Skype}} Cithakan:Panganggo Skype
{{Panganggo ICQ}} Cithakan:Panganggo ICQ

Situs[besut sumber]

{{Panganggo BOINC}} Cithakan:Panganggo BOINC
{{Panganggo grid.org}} Cithakan:Panganggo grid.org
{{Panganggo Blogger}}
Blogger.svg Panganggo kiye seorang narablog: wiki.
{{Panganggo Situs web}} Cithakan:Panganggo Situs web
{{Panganggo Wikia}} Cithakan:Panganggo Wikia

Situs Jejaring Sosial[besut sumber]

{{Panganggo Facebook}} Cithakan:Panganggo Facebook
{{Panganggo Twitter}} Cithakan:Panganggo Twitter
{{Panganggo Multiply}} Cithakan:Panganggo Multiply
{{Panganggo Kaskus}} Cithakan:Panganggo Kaskus

Perangkat[besut sumber]

{{Panganggo Laptop}}
LaptopVbr.jpg
Panganggo kiyé nganggoné Laptop


{{Panganggo PC Desktop}} Cithakan:Panganggo PC Desktop
{{Panganggo Netbook}} Cithakan:Panganggo Netbook
{{Panganggo Palm}} Cithakan:Panganggo Palm
{{Panganggo BlackBerry}} Cithakan:Panganggo BlackBerry
{{Panganggo Nokia}} Cithakan:Panganggo Nokia
{{Panganggo Sony Ericsson}} Cithakan:Panganggo Sony Ericsson
{{Panganggo Intel}} Cithakan:Panganggo Intel
{{Panganggo AMD}} Cithakan:Panganggo AMD
{{Panganggo MediaWiki}} Cithakan:Panganggo MediaWiki
{{Panganggo iPod Touch}} Cithakan:Panganggo iPod Touch

Lain-lain[besut sumber]

{{Panganggo Warnet}} Cithakan:Panganggo Warnet
{{Panganggo txt}} Cithakan:Panganggo txt
{{Panganggo bot}} Cithakan:Panganggo bot
{{Panganggo OOP}} Cithakan:Panganggo OOP
{{Panganggo programmer}} Cithakan:Panganggo programmer
{{Panganggo retrogamer}} Cithakan:Panganggo retrogamer