Wikipedia:Kotak panganggo/Status

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo miturut status:

Keluarga[besut sumber]

{{Panganggo bujangan}} Cithakan:Panganggo bujangan
{{Panganggo gadis}} Cithakan:Panganggo gadis
{{Panganggo menjalin hubungan serius}} Cithakan:Panganggo menjalin hubungan serius
{{Panganggo menikah}} Cithakan:Panganggo menikah
{{Panganggo ayah}} Cithakan:Panganggo ayah
{{Panganggo ibu}} Cithakan:Panganggo ibu
{{Panganggo bercerai}} Cithakan:Panganggo Bercerai
{{ Panganggo anak ke|urutan (x)|jumlah saudara (xx) }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo anak ke
{{Panganggo anak sulung}} Cithakan:Panganggo anak sulung
{{Panganggo anak bungsu}} Cithakan:Panganggo anak bungsu
{{Panganggo anak pungut}} Cithakan:Panganggo anak pungut
{{Panganggo anak angkat}} Cithakan:Panganggo anak angkat

Gender & orientasi seks[besut sumber]

{{Panganggo lanang}}
Male Icon.svg
Panganggo iki wong
lanang
{{Panganggo wadon}} Cithakan:Panganggo wadon
{{Panganggo heteroseksual}} Cithakan:Panganggo heteroseksual
{{Panganggo biseksual}} Cithakan:Panganggo biseksual
{{Panganggo homoseksual}} Cithakan:Panganggo homoseksual
{{Panganggo lanang homoseksual}} Cithakan:Panganggo lanang homoseksual
{{Panganggo lesbian}} Cithakan:Panganggo lesbian
{{Panganggo transgender}} Cithakan:Panganggo transgender

Liya-liyane[besut sumber]

{{Panganggo berkacamata}} Cithakan:Panganggo berkacamata
{{ Panganggo ultah|tanggal ulang taun }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo ultah