Wikipedia:Kotak panganggo/Cita-cita

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Cita-cita:

{{Panganggo cc dokter}}
Aerzte-0005.gif Panganggo iki bercita-cita dadi dokter
{{Panganggo cc arsitek}}
Architect.png Panganggo iki bercita-cita dadi Arsitek
{{Panganggo cc penulis}}
Inkwell icon - Noun Project 2512.svg Panganggo iki bercita-cita dadi Penulis
{{Panganggo cc pengusaha}}
38px Panganggo iki bercita-cita dadi Pengusaha
{{Panganggo cc pemain sb}}
Football pictogram.svg Panganggo iki bercita-cita dadi Pemain sepak bola professional