Wikipedia:Kotak panganggo/Film

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo film}} Cithakan:Panganggo film
{{Panganggo pengamat film}} Cithakan:Panganggo pengamat film

Produksi[besut sumber]

{{Panganggo film Disney}} Cithakan:Panganggo film Disney
{{Panganggo film Hollywood}} Cithakan:Panganggo film Hollywood
{{Panganggo film Hong Kong}} Cithakan:Panganggo film Hong Kong
{{Panganggo film India}} Cithakan:Panganggo film India
{{Panganggo film Indonesia}} Cithakan:Panganggo film Indonesia
{{Panganggo film Jepang}} Cithakan:Panganggo film Jepang
{{Panganggo film Korea}} Cithakan:Panganggo film Korea
{{Panganggo Pixar}} Cithakan:Panganggo Pixar
{{Panganggo film Thailand}} Cithakan:Panganggo film Thailand

Ragam[besut sumber]

{{Panganggo film aksi}} Cithakan:Panganggo film aksi
{{Panganggo film dokumenter}} Cithakan:Panganggo film dokumenter
{{Panganggo film drama}} Cithakan:Panganggo film drama
{{Panganggo film fantasi}} Cithakan:Panganggo film fantasi
{{Panganggo film fiksi ilmiah}} Cithakan:Panganggo film fiksi ilmiah
{{Panganggo film horor}} Cithakan:Panganggo film horor
{{Panganggo J-horor}} Cithakan:Panganggo J-horor
{{Panganggo film jagal}} Cithakan:Panganggo film jagal
{{Panganggo film komedi}} Cithakan:Panganggo film komedi
{{Panganggo film komedi romantis}} Cithakan:Panganggo film komedi romantis
{{Panganggo film musikal}} Cithakan:Panganggo film musikal
{{Panganggo film perang}} Cithakan:Panganggo film perang
{{Panganggo:M. Adiputra/Perang}} Panganggo:M. Adiputra/Perang
{{Panganggo film romantis}} Cithakan:Panganggo film romantis
{{Panganggo film superhero}} Cithakan:Panganggo film superhero

Judul[besut sumber]

{{Panganggo Alice in Wonderland}} Cithakan:Panganggo Alice in Wonderland
{{Panganggo Alien Film}} Cithakan:Panganggo Alien Film
{{Panganggo Batman}} Cithakan:Panganggo Batman
{{Panganggo Cars}} Cithakan:Panganggo Cars
{{Panganggo Despicable Me}} Cithakan:Panganggo Despicable Me
{{Panganggo Finding Nemo}} Cithakan:Panganggo Finding Nemo
{{Panganggo Friday the 13th}} Cithakan:Panganggo Friday the 13th
{{Panganggo Halloween Film}} Cithakan:Panganggo Halloween Film
{{Panganggo Harry Potter}} Cithakan:Panganggo Harry Potter
{{Panganggo Ice Age}} Cithakan:Panganggo Ice Age
{{Panganggo Indiana Jones}} Cithakan:Panganggo Indiana Jones
{{Panganggo James Bond}} Cithakan:Panganggo James Bond
{{Panganggo Land Before Time}} Cithakan:Panganggo Land Before Time
{{Panganggo LOTR}} Cithakan:Panganggo LOTR
{{Panganggo MIB}} Cithakan:Panganggo MIB
{{Panganggo Monsters, Inc. & Monsters University}} Cithakan:Panganggo Monsters, Inc. & Monsters University
{{Panganggo Narnia}} Cithakan:Panganggo Narnia
{{Panganggo Ratatouille}} Cithakan:Panganggo Ratatouille
{{Panganggo Scooby-Doo}} Cithakan:Panganggo Scooby-Doo
{{Panganggo Sherlock Holmes}} Cithakan:Panganggo Sherlock Holmes
{{Panganggo Spiderman}} Cithakan:Panganggo Spiderman
{{Panganggo Star Trek}} Cithakan:Panganggo Star Trek
{{Panganggo Star Wars}} Cithakan:Panganggo Star Wars
{{Panganggo Superman}} Cithakan:Panganggo Superman
{{Panganggo Terminator}} Cithakan:Panganggo Terminator
{{Panganggo The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe}} Cithakan:Panganggo The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
{{Panganggo The Incredibles}} Cithakan:Panganggo The Incredibles
{{Panganggo Toy Story}} Cithakan:Panganggo Toy Story
{{Panganggo Transformers}} Cithakan:Panganggo Transformers
{{Panganggo Twilight}} Cithakan:Panganggo Twilight
{{Panganggo The Hobbit}} Cithakan:Panganggo The Hobbit
{{Panganggo WALL•E}} Cithakan:Panganggo WALL•E

Kartun[besut sumber]

{{Panganggo kartun}} Cithakan:Panganggo kartun
{{Panganggo pecinta Donal Bebek}} Cithakan:Panganggo pecinta Donal Bebek
{{Panganggo penggemar Mimi Hitam}} Cithakan:Panganggo penggemar Mimi Hitam

Iklan[besut sumber]

{{Panganggo sing Menyukai Iklan Jadul}} Cithakan:Panganggo sing Menyukai Iklan Jadul