Wikipedia:Kotak panganggo/Pengetahuan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo pecinta ilmu}} Cithakan:Panganggo pecinta ilmu

Matematika[besut sumber]

{{Panganggo matematika}} Cithakan:Panganggo matematika
{{Panganggo aljabar}} Cithakan:Panganggo aljabar
{{Panganggo peminat bilangan}} Cithakan:Panganggo peminat bilangan
{{Panganggo geometri}} Cithakan:Panganggo geometri
{{Panganggo kalkulus}} Cithakan:Panganggo kalkulus
{{Panganggo kriptografi}} Cithakan:Panganggo kriptografi
{{Panganggo penghitung}} Cithakan:Panganggo penghitung

Ilmu alam[besut sumber]

{{Panganggo astronomi}} Cithakan:Panganggo astronomi
{{Panganggo paleontologi}} Cithakan:Panganggo paleontologi

Biologi[besut sumber]

{{Panganggo biologi}} Cithakan:Panganggo biologi
{{Panganggo anatomi}} Cithakan:Panganggo peminat anatomi
{{Panganggo botani}} Cithakan:Panganggo botani
{{Panganggo dinosaurus}} Cithakan:Panganggo dinosaurus
{{Panganggo entomologi}} Cithakan:Panganggo entomologi
{{Panganggo evolusi}} Cithakan:Panganggo evolusi
{{Panganggo genetika}} Cithakan:Panganggo genetika
{{Panganggo herpetologi}} Cithakan:Panganggo herpetologi
{{Panganggo iktiologi}} Cithakan:Panganggo iktiologi
{{Panganggo kedokteran}} Cithakan:Panganggo kedokteran
{{Panganggo mikologi}} Cithakan:Panganggo peminat mikologi
{{Panganggo mikrobiologi}} Cithakan:Panganggo peminat mikrobiologi
{{Panganggo ornitologi}} Cithakan:Panganggo ornitologi
{{Panganggo patologi}} Cithakan:Panganggo peminat patologi
{{Panganggo seksologi}} Cithakan:Panganggo seksologi
{{Panganggo virologi}} Cithakan:Panganggo virologi
{{Panganggo zoologi}} Cithakan:Panganggo zoologi

Fisika[besut sumber]

{{Panganggo fisika}}
My Psi.png
Panganggo iki bisa diajak dhiskusi mengenai fisika
{{Panganggo elektronika}} Cithakan:Panganggo elektronika
{{Panganggo mekanika kuantum}} Cithakan:Panganggo mekanika kuantum
{{Panganggo teori relativitas}} Cithakan:Panganggo teori relativitas

Geografi[besut sumber]

{{Panganggo geografi}} Cithakan:Panganggo geografi
{{Panganggo geofisika}} Cithakan:Panganggo geofisika
{{Panganggo geologi}} Cithakan:Panganggo geologi
{{Panganggo meteorologi}} Cithakan:Panganggo meteorologi
{{Panganggo mineralogi}} Cithakan:Panganggo mineralogi
{{Panganggo oseanografi}} Cithakan:Panganggo oseanografi
{{Panganggo seismologi}} Cithakan:Panganggo seismologi
{{Panganggo vulkanologi}} Cithakan:Panganggo vulkanologi

Kimia[besut sumber]

{{Panganggo alkimia}} Cithakan:Panganggo alkimia
{{Panganggo kimia}} Cithakan:Panganggo kimia
{{Panganggo kimia bahan alam}} Cithakan:Panganggo kimia bahan alam

Humaniora[besut sumber]

{{Panganggo cerdaskan bangsa}} Cithakan:Panganggo cerdaskan bangsa
{{Panganggo heraldik}} Cithakan:Panganggo heraldik
{{Panganggo peminat pertanian}} Cithakan:Panganggo peminat pertanian
{{Panganggo veksilologi}} Cithakan:Panganggo veksilologi

Antropologi[besut sumber]

{{Panganggo peminat agama}} Cithakan:Panganggo peminat agama
{{Panganggo antropologi}} Cithakan:Panganggo peminat antropologi
{{Panganggo arkeologi}} Cithakan:Panganggo arkeologi
{{Panganggo peminat budaya}} Cithakan:Panganggo peminat budaya
{{Panganggo etnografi}} Cithakan:Panganggo etnografi
{{Panganggo LGBT}} Cithakan:Panganggo LGBT
{{Panganggo mitologi}} Cithakan:Panganggo Mitologi

Bahasa[besut sumber]

{{Panganggo bahasa}} Cithakan:Panganggo bahasa
{{Panganggo aksara}} Cithakan:Panganggo aksara
{{Panganggo etimologi}} Cithakan:Panganggo etimologi
{{Panganggo fonologi}} Cithakan:Panganggo fonologi
{{Panganggo linguistik}} Cithakan:Panganggo linguistik
{{Panganggo rumpun Brahmi}} Cithakan:Panganggo rumpun Brahmi
{{Panganggo sastra}} Cithakan:Panganggo sastra

Ekonomi[besut sumber]

{{Panganggo ekonomi}} Cithakan:Panganggo ekonomi
{{Panganggo akuntansi}} Cithakan:Panganggo peminat akuntansi

Filsafat[besut sumber]

{{Panganggo filsafat}} Cithakan:Panganggo filsafat
{{Panganggo epistemologi}} Cithakan:Panganggo epistemologi
{{Panganggo estetika}} Cithakan:Panganggo estetika
{{Panganggo metafisika}} Cithakan:Panganggo metafisika

Psikologi[besut sumber]

{{Panganggo hipnosis}} Cithakan:Panganggo hipnosis
{{Panganggo psikologi}} Cithakan:Panganggo psikologi

Sejarah[besut sumber]

{{Panganggo peradaban kuno}} Cithakan:Panganggo peradaban kuno
{{Panganggo prasejarah}} Cithakan:Panganggo prasejarah
{{Panganggo sejarah}} Cithakan:Panganggo sejarah
{{Panganggo sejarah Indonesia}} Cithakan:Panganggo sejarah Indonesia
{{Panganggo sejarah kuno}} Cithakan:Panganggo sejarah kuno
{{Panganggo sejarah militer}} Cithakan:Panganggo sejarah militer
{{Panganggo Sejarah Tiongkok}} Cithakan:Pecandu Sejarah Tiongkok
{{Panganggo Cina Kuno}} Cithakan:Panganggo Cina Kuno
{{Panganggo Mesir Kuno}} Cithakan:Panganggo Mesir Kuno
{{Panganggo Romawi Kuno}} Cithakan:Panganggo Romawi Kuno
{{Panganggo Yunani Kuno}} Cithakan:Panganggo Yunani Kuno

Seni[besut sumber]

{{Panganggo arsitektur}} Cithakan:Panganggo arsitektur
{{Panganggo pengamat film}} Cithakan:Panganggo pengamat film
{{Panganggo sastra}} Cithakan:Panganggo sastra
{{Panganggo seni}} Cithakan:Panganggo seni
{{Panganggo sulap}} Cithakan:Panganggo sulap
{{Panganggo tari}} Cithakan:Panganggo tari

Sosiologi[besut sumber]

{{Panganggo peminat hukum}} Cithakan:Panganggo peminat hukum
{{Panganggo kriminologi}} Cithakan:Panganggo kriminologi
{{Panganggo sosiologi}} Cithakan:Panganggo sosiologi

Teknik[besut sumber]

{{Panganggo aeronautika}} Cithakan:Panganggo aeronautika
{{Panganggo arsitektur}} Cithakan:Panganggo arsitektur
{{Panganggo teknik industri}} Cithakan:Panganggo teknik industri
{{Panganggo informatika}} Cithakan:Panganggo informatika
{{Panganggo militer}} Cithakan:Panganggo militer
{{Panganggo otomotif}} Cithakan:Panganggo otomotif
{{Panganggo robotika}} Cithakan:Panganggo robotika
{{Panganggo senjata}} Cithakan:Panganggo Senjata
{{Panganggo:1ne/Userboxes/User firearm}} Panganggo:1ne/Userboxes/User firearm
{{Panganggo teknik elektro}} Cithakan:Panganggo teknik elektro
{{Panganggo teknik sipil}} Cithakan:Panganggo teknik sipil
{{Panganggo teknologi}} Cithakan:Panganggo Teknologi

Ilmu semu[besut sumber]

{{Panganggo astrologi}} Cithakan:Panganggo peminat astrologi
{{Panganggo gejala paranormal}} Cithakan:Panganggo gejala paranormal
{{Panganggo kriptozoologi}} Cithakan:Panganggo kriptozoologi
{{Panganggo palmistri}} Cithakan:Panganggo peminat palmistri
{{Panganggo peminat misteri}} Cithakan:Panganggo peminat misteri
{{Panganggo peminat UFO}} Cithakan:Panganggo peminat UFO

Keanggotaan[besut sumber]

{{Panganggo anggota HMI}} Cithakan:Panganggo anggota HMI
{{Panganggo HKBP}} Cithakan:Panganggo HKBP
{{Panganggo Lions}} Cithakan:Panganggo Lions
{{Panganggo LKPP}} Cithakan:Panganggo LKPP
{{Panganggo NatGeor}} Cithakan:Panganggo NatGeor
{{Panganggo kader relawan Palang Merah Indonesia}} Cithakan:Panganggo kader relawan Palang Merah Indonesia
{{Panganggo Pramuka}} Cithakan:Panganggo Pramuka
{{Panganggo Pramuka Penegak}} Cithakan:Panganggo Pramuka Penegak
{{Panganggo Rotary}} Cithakan:Panganggo Rotary