Wikipedia:Kotak panganggo/Olahraga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo olahraga}} Cithakan:Panganggo olahraga
{{Panganggo olahraga air}} Cithakan:Panganggo olahraga air
{{Panganggo Olimpiade}} Cithakan:Panganggo Olimpiade

Ragam[besut sumber]

{{Panganggo Pegolf}} Cithakan:Panganggo Pegolf
{{Panganggo Peselam}} Cithakan:Panganggo Peselam
{{Panganggo Seni Bela Diri}} Cithakan:Panganggo Seni Bela Diri
{{Panganggo basket}} Cithakan:Panganggo basket
{{Panganggo Berkuda}} Cithakan:Panganggo Berkuda
{{Panganggo biliar}} Cithakan:Panganggo biliar
{{Panganggo boling}} Cithakan:Panganggo boling
{{Panganggo bulu tangkis}} Cithakan:Panganggo bulu tangkis
{{Panganggo catur}} Cithakan:Panganggo catur
{{Panganggo penggemar F1}} Cithakan:Panganggo penggemar F1
{{Panganggo Scuderia Ferrari}} Cithakan:Panganggo Scuderia Ferrari
{{Panganggo joging}} Cithakan:Panganggo joging
{{Panganggo pemanah}} Cithakan:Panganggo pemanah
{{Panganggo Penggemar MotoGP}} Cithakan:Panganggo Penggemar MotoGP
{{Panganggo renang}} Cithakan:Panganggo renang
{{Panganggo senam}} Cithakan:Panganggo senam
{{Panganggo taekwondo}} Cithakan:Panganggo taekwondo
{{Panganggo tenis}} Cithakan:Panganggo tenis
{{Panganggo tenis meja}} Cithakan:Panganggo tenis meja
{{Panganggo tinju}} Cithakan:Panganggo tinju
{{Panganggo voli}} Cithakan:Panganggo voli
{{Panganggo voli pantai}} Cithakan:Panganggo voli pantai
{{Panganggo yoga}} Cithakan:Panganggo yoga

Sepak bola[besut sumber]

{{Panganggo sepak bola}} Cithakan:Panganggo sepak bola
{{Panganggo cinta Timnas Indonesia}} Cithakan:Panganggo cinta Timnas Indonesia
{{Panganggo pendukung Timnas}} Cithakan:Panganggo pendukung Timnas

Klub[besut sumber]

Nasional[besut sumber]

{{Panganggo Arema Indonesia}} Cithakan:Panganggo Arema Indonesia
{{Panganggo Persebaya}} Cithakan:Panganggo Persebaya
{{Panganggo Pendukung Persib}} Cithakan:Panganggo Pendukung Persib
{{Panganggo Persib Bandung}} Cithakan:Panganggo Persib Bandung
{{Panganggo Persija}} Cithakan:Panganggo Persija
{{Panganggo Persija Sementara}} Cithakan:Panganggo Persija Sementara
{{Panganggo Persipura}} Cithakan:Panganggo Persipura
{{Panganggo Semen Padang FC}} Cithakan:Panganggo Semen Padang FC
{{Panganggo Sriwijaya FC}} Cithakan:Panganggo Sriwijaya FC
{{Panganggo PSM Makassar}} Cithakan:Panganggo PSM Makassar

Internasional[besut sumber]

{{Panganggo AC Milan}} Cithakan:Panganggo AC Milan
{{Panganggo Arsenal}} Cithakan:Panganggo Arsenal
{{Panganggo AS Roma}} Cithakan:Panganggo AS Roma
{{Panganggo Atletico Madrid}} Cithakan:Panganggo Atletico Madrid
{{Panganggo barcelona}} Cithakan:Panganggo barcelona
{{Panganggo borussia dortmund}} Cithakan:Panganggo borussia dortmund
{{Panganggo Chelsea}} Cithakan:Panganggo Chelsea
{{Panganggo Everton}} Cithakan:Panganggo Everton
{{Panganggo FC Bayern München}} Cithakan:Panganggo FC Bayern München
{{Panganggo Fiorentina}} Cithakan:Panganggo Fiorentina
{{Panganggo Inter Milan}} Cithakan:Panganggo Inter Milan
{{Panganggo Juventus}} Cithakan:Panganggo Juventus
{{Panganggo Liverpool}} Cithakan:Panganggo Liverpool
{{Panganggo Manchester City}} Cithakan:Panganggo Manchester City
{{Panganggo Manchester United}} Cithakan:Panganggo Manchester United
{{Panganggo Olympique de Marseille}} Cithakan:Panganggo Olympique de Marseille
{{Panganggo Real Madrid}} Cithakan:Panganggo Real Madrid