Wikipedia:Kotak panganggo/Minat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Kelompok kotak Panganggo Minat:

Umum[besut sumber]

{{Panganggo cinta Indonesia}} Cithakan:Panganggo cinta Indonesia
{{Panganggo Belayar}} Cithakan:Panganggo Belayar
{{Panganggo berpesiar}} Cithakan:Panganggo berpesiar
{{Panganggo camping}} Cithakan:Panganggo camping
{{Panganggo fotografi}} Cithakan:Panganggo fotografi
{{Panganggo Hentai}} Cithakan:Panganggo Hentai
{{Panganggo jalan-jalan}} Cithakan:Panganggo jalan-jalan
{{Panganggo Lukis}} Cithakan:Panganggo Lukis
{{Panganggo Pegolf}} Cithakan:Panganggo Pegolf
{{Panganggo Pelaut}} Cithakan:Panganggo Pelaut
{{Panganggo Peselam}} Cithakan:Panganggo Peselam
{{Panganggo Seni Bela Diri}} Cithakan:Panganggo Seni Bela Diri

Buku[besut sumber]

{{Panganggo baca asterix}} Cithakan:Panganggo baca asterix
{{Panganggo pembaca buku}} Cithakan:Panganggo pembaca buku
{{Panganggo baca ensiklopedia}} Cithakan:Panganggo baca ensiklopedia
{{Panganggo indymedia}} Cithakan:Panganggo indymedia
{{Panganggo pembaca komik}} Cithakan:Panganggo pembaca komik
{{Panganggo baca koran}} Cithakan:Panganggo baca koran
{{Panganggo baca majalah}} Cithakan:Panganggo baca majalah
{{Panganggo baca manga}} Cithakan:Panganggo baca manga
{{Panganggo baca novel}} Cithakan:Panganggo baca novel

Daerah[besut sumber]

{{ Panganggo rindu kampung|nama kota/daerah }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo rindu kampung

Film dan acara televisi[besut sumber]

{{Panganggo penggemar anime}} Cithakan:Panganggo penggemar anime
{{Panganggo penggemar Avatar}} Cithakan:Panganggo penggemar Avatar
{{Panganggo Doraemon}} Cithakan:Panganggo Doraemon
{{Panganggo Batman}} Cithakan:Panganggo Batman
{{Panganggo Charmed}} Cithakan:Panganggo Charmed
{{Panganggo Detektif Conan}} Cithakan:Panganggo Detektif Conan
{{Panganggo pecinta Donal Bebek}} Cithakan:Panganggo pecinta Donal Bebek
{{Panganggo film}} Cithakan:Panganggo film
{{Panganggo kartun}} Cithakan:Panganggo kartun
{{Panganggo penggemar Mimi Hitam}} Cithakan:Panganggo penggemar Mimi Hitam
{{Panganggo Nickelodeon}} Cithakan:Panganggo Nickelodeon
{{Panganggo Spiderman}} Cithakan:Panganggo Spiderman
{{Panganggo SpongeBob SquarePants}} Cithakan:Panganggo SpongeBob SquarePants
{{Panganggo Superman}} Cithakan:Panganggo Superman
{{Panganggo The Simpsons}} Cithakan:Panganggo The Simpsons
{{Panganggo Transformers}} Cithakan:Panganggo Transformers

Hewan[besut sumber]

{{ Panganggo pelihara hewan|jenis hewan|nama berkas }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo pelihara hewan
{{Panganggo binatang}} Cithakan:Panganggo binatang
{{Panganggo tidak memiliki binatang}} Cithakan:Panganggo tidak memiliki binatang
{{Panganggo penggemar tikus}} Cithakan:Panganggo penggemar tikus

Makanan dan minuman[besut sumber]

{{Panganggo Penggemar Anggur}} Cithakan:Panganggo Penggemar Anggur
{{Panganggo Penggemar Bakso}} Cithakan:Panganggo Penggemar Bakso
{{Panganggo penikmat cerutu}} Cithakan:Panganggo penikmat cerutu
{{Panganggo suka makanan halal}} Cithakan:Panganggo suka makanan halal
{{Panganggo pemakan ikan}} Cithakan:Panganggo pemakan ikan
{{Panganggo karnivora}} Cithakan:Panganggo karnivora
{{Panganggo makan keju}} Cithakan:Panganggo makan keju
{{Panganggo kopi}} Cithakan:Panganggo kopi
{{Panganggo Nasi goreng}} Cithakan:Panganggo Nasi goreng
{{Panganggo Rendang}}
Rendang.JPG
Panganggo kiyé klangenané Rendang


{{Panganggo penggemar sate}} Cithakan:Panganggo penggemar sate
{{Panganggo makan sayur}} Cithakan:Panganggo makan sayur
{{Panganggo minum susu}} Cithakan:Panganggo minum susu
{{Panganggo Penggemar Tempe}} Cithakan:Panganggo Penggemar Tempe
{{Panganggo teh}} Cithakan:Panganggo teh
{{Panganggo vegetarian}} Cithakan:Panganggo vegetarian
{{Panganggo pegemar muffin}} Cithakan:Panganggo pegemar muffin

Musik[besut sumber]

{{Panganggo suka musik}} Cithakan:Panganggo suka musik
{{Panganggo tidak suka musik}} Cithakan:Panganggo tidak suka musik
{{Panganggo bernyanyi}} Cithakan:Panganggo bernyanyi
{{ Panganggo alat musik|nama alat musik (diawali dengan huruf kecil) }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo alat musik
{{Panganggo washburn}} Cithakan:Panganggo washburn
{{Panganggo musik blues}} Cithakan:Panganggo musik blues
{{Panganggo musik country}} Cithakan:Panganggo musik country
{{Panganggo musik dangdut}} Cithakan:Panganggo musik dangdut
{{Panganggo musik disco}} Cithakan:Panganggo musik disco
{{Panganggo musik electropop}} Cithakan:Panganggo musik electropop
{{Panganggo musik gamelan}} Cithakan:Panganggo musik gamelan
{{Panganggo musik tradisional}} Cithakan:Panganggo musik tradisional
{{Panganggo musik heavy metal}} Cithakan:Panganggo musik heavy metal
{{Panganggo musik hip-hop}} Cithakan:Panganggo musik hip-hop
{{Panganggo musik indiepop}} Cithakan:Panganggo musik indiepop
{{Panganggo musik jazz}} Cithakan:Panganggo musik jazz
{{Panganggo musik klasik}} Cithakan:Panganggo musik klasik
{{Panganggo musik pop}} Cithakan:Panganggo musik pop
{{Panganggo musik R&B}} Cithakan:Panganggo musik R&B
{{Panganggo musik rap}} Cithakan:Panganggo musik rap
{{Panganggo musik reggae}} Cithakan:Panganggo musik reggae
{{Panganggo musik rock}} Cithakan:Panganggo musik rock
{{Panganggo musik rock and roll}} Cithakan:Panganggo musik rock and roll
{{Panganggo musik ska}} Cithakan:Panganggo musik ska
{{Panganggo marching band}} Cithakan:Panganggo marching band
{{Panganggo iPod untuk mendengarkan musik}} Cithakan:Panganggo iPod untuk mendengarkan musik

Olahraga[besut sumber]

{{Panganggo basket}} Cithakan:Panganggo basket
{{Panganggo bulu tangkis}} Cithakan:Panganggo bulu tangkis
{{Panganggo catur}} Cithakan:Panganggo catur
{{Panganggo penggemar F1}} Cithakan:Panganggo penggemar F1
{{Panganggo Scuderia Ferrari}} Cithakan:Panganggo Scuderia Ferrari
{{Panganggo Penggemar MotoGP}} Cithakan:Panganggo Penggemar MotoGP
{{Panganggo renang}} Cithakan:Panganggo renang
{{Panganggo sepak bola}} Cithakan:Panganggo sepak bola
{{Panganggo pendukung Timnas}} Cithakan:Panganggo pendukung Timnas
{{Panganggo AC Milan}} Cithakan:Panganggo AC Milan
{{Panganggo AS Roma}} Cithakan:Panganggo AS Roma
{{Panganggo Inter Milan}} Cithakan:Panganggo Inter Milan
{{Panganggo Juventus}} Cithakan:Panganggo Juventus
{{Panganggo barcelona}} Cithakan:Panganggo barcelona
{{Panganggo Real Madrid}} Cithakan:Panganggo Real Madrid
{{Panganggo Arsenal}} Cithakan:Panganggo Arsenal
{{Panganggo Chelsea}} Cithakan:Panganggo Chelsea
{{Panganggo Liverpool}} Cithakan:Panganggo Liverpool
{{Panganggo Manchester United}} Cithakan:Panganggo Manchester United
{{Panganggo Arema Indonesia}} Cithakan:Panganggo Arema Indonesia
{{Panganggo Persija}} Cithakan:Panganggo Persija
{{Panganggo Pendukung Persib}} Cithakan:Panganggo Pendukung Persib
{{Panganggo tenis}} Cithakan:Panganggo tenis
{{Panganggo tenis meja}} Cithakan:Panganggo tenis meja
{{Panganggo voli}} Cithakan:Panganggo voli
{{Panganggo voli pantai}} Cithakan:Panganggo voli pantai

Pendidikan dan pengetahuan[besut sumber]

{{Panganggo arkeologi}} Cithakan:Panganggo arkeologi
{{Panganggo astronomi}} Cithakan:Panganggo astronomi
{{Panganggo bahasa}} Cithakan:Panganggo bahasa
{{Panganggo biologi}} Cithakan:Panganggo biologi
{{Panganggo cerdaskan bangsa}} Cithakan:Panganggo cerdaskan bangsa
{{Panganggo elektronika}} Cithakan:Panganggo elektronika
{{Panganggo ekonomi}} Cithakan:Panganggo ekonomi
{{Panganggo filsafat}} Cithakan:Panganggo filsafat
{{Panganggo fisika}}
My Psi.png
Panganggo iki bisa diajak dhiskusi mengenai fisika
{{Panganggo geografi}} Cithakan:Panganggo geografi
{{Panganggo informatika}} Cithakan:Panganggo informatika
{{Panganggo kimia}} Cithakan:Panganggo kimia
{{Panganggo linguistik}} Cithakan:Panganggo linguistik
{{Panganggo Lions}} Cithakan:Panganggo Lions
{{Panganggo matematika}} Cithakan:Panganggo matematika
{{Panganggo meteorologi}} Cithakan:Panganggo meteorologi
{{Panganggo Mitologi}} Cithakan:Panganggo Mitologi
{{Panganggo NatGeor}} Cithakan:Panganggo NatGeor
{{Panganggo pecandu Wikipedia}} Cithakan:Panganggo pecandu Wikipedia
{{Panganggo psikologi}} Cithakan:Panganggo psikologi
{{Panganggo Rotary}} Cithakan:Panganggo Rotary
{{Panganggo seksologi}} Cithakan:Panganggo seksologi
{{Panganggo sejarah}} Cithakan:Panganggo sejarah
{{Panganggo seni}} Cithakan:Panganggo seni
{{Pecandu Sejarah Tiongkok}} Cithakan:Pecandu Sejarah Tiongkok
{{Panganggo sosiologi}} Cithakan:Panganggo sosiologi
{{Panganggo Teknologi}} Cithakan:Panganggo Teknologi
{{Panganggo userbox}} Cithakan:Panganggo userbox

Permainan[besut sumber]

{{Panganggo Age of Empires}} Cithakan:Panganggo Age of Empires
{{Panganggo Dynasty Warriors}} Cithakan:Panganggo Dynasty Warriors
{{Panganggo Final Fantasy}} Cithakan:Panganggo Final Fantasy
{{Panganggo Game Online}} Cithakan:Panganggo Game Online
{{Panganggo Gamer}} Cithakan:Panganggo Gamer
{{Panganggo Harvest Moon}} Cithakan:Panganggo Harvest Moon
{{Panganggo Mortal Kombat}} Cithakan:Panganggo Mortal Kombat
{{Panganggo Nintendo}} Cithakan:Panganggo Nintendo
{{Panganggo PC Game}} Cithakan:Panganggo PC Game
{{Panganggo konsol PlayStation 2}} Cithakan:Panganggo konsol PlayStation 2
{{Panganggo konsol PlayStation 3}} Cithakan:Panganggo konsol PlayStation 3
{{Panganggo PS Portable}} Cithakan:Panganggo PS Portable
{{Panganggo RTS}} Cithakan:Panganggo RTS
{{Panganggo RPG}} Cithakan:Panganggo RPG
{{Panganggo Video Game}} Cithakan:Panganggo Video Game
{{Panganggo Warcraft}} Cithakan:Panganggo Warcraft

Rokok[besut sumber]

{{Panganggo perokok}} Cithakan:Panganggo perokok
{{Panganggo bukan perokok}} Cithakan:Panganggo bukan perokok
{{Panganggo Marlboro}} Cithakan:Panganggo Marlboro
{{Panganggo perokok pipa}} Cithakan:Panganggo perokok pipa

Tokoh[besut sumber]

Bagan ini merupakan bagian dari Wikipedia:Kotak Panganggo/Tokoh

Warna[besut sumber]

{{Panganggo Merah}} Cithakan:Panganggo Merah
{{Panganggo Maroon}} Cithakan:Panganggo Maroon
{{Panganggo Merah Muda}} Cithakan:Panganggo Merah Muda
{{Panganggo Oranye}} Cithakan:Panganggo Oranye
{{Panganggo Emas}} Cithakan:Panganggo Emas
{{Panganggo Kuning}} Cithakan:Panganggo Kuning
{{Panganggo Hijau}} Cithakan:Panganggo Hijau
{{Panganggo Sian}} Cithakan:Panganggo Sian
{{Panganggo Biru}} Cithakan:Panganggo Biru
{{Panganggo Magenta}} Cithakan:Panganggo Magenta
{{Panganggo Hitam}} Cithakan:Panganggo Hitam
{{Panganggo Perak}} Cithakan:Panganggo Perak
{{Panganggo Putih}} Cithakan:Panganggo Putih
{{Panganggo Ungu}} Cithakan:Panganggo Ungu