Wikipedia:Kotak panganggo/Suku

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan Kotak panganggo kiye dudu nggo misah-misahna suku nang Wikipedia Basa Banyumasan, ningen kanggo nandani nek panganggone Wikipedia Basa Banyumasan kuwe asale werna-werna. Cithakan kiye uga teyeng kanggo ngumpulna Panganggo sing sesuku (asale padha) kanggo nyunting/ngembangna lan nggawe artikel sing ana gandhengane karo sukune si panganggo Wikipedia.

Contoh Format:[besut sumber]

{{userbox
|logo            = [[Berkas:Wikipedia-logo-v2.svg|50px]]
|info            = <center><font color="cyan">Panganggo kiye kuwe keturunan</font></br>
'''[[Suku Wikipedia Basa Banyumasan|<font color="yellow">Suku Wikipedia Basa Banyumasan</font>]]'''.</center>
|border-color    = green
|logo-background = white
|info-background = green
}}{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Panganggo Wikipedia Basa Banyumasan|{{PAGENAME}}]]</includeonly>}}
<noinclude>{{clr}}
----
* Cithakan kiye nambahna kategori: {{kat|Panganggo Suku Wikipedia Basa Banyumasan}}
[[Kategori:Cithakan kotak panganggo suku|Panganggo Suku Wikipedia Basa Banyumasan]]</noinclude>

Seuwise cithakan kotak panganggo suku rampung terusna karo nyunting [[Kategori:Panganggo Wikipedia Basa Banyumasan]] nganggo nambahna format:

{{sekangcithakan|Panganggo Suku Wikipedia Basa Banyumasan}}

lan lebokna:

[[:Kategori:Panganggo miturut suku]]

Indonesia[besut sumber]

{{Panganggo Suku Indonesia}}
Nuvola Indonesian flag.svg Panganggo iki keturunan
Pribumi Indonesia,
dan ora seneng digolong-golongna berdasarkan suku.

Sumatera[besut sumber]

{{Panganggo Suku Melayu}} Cithakan:Panganggo Suku Melayu

Aceh[besut sumber]

{{Panganggo Suku Aceh}} Cithakan:Panganggo Suku Aceh

Sumatera Utara[besut sumber]

{{Panganggo Suku Nias}} Cithakan:Panganggo Suku Nias
{{Panganggo Suku Bangsa Batak}} Cithakan:Panganggo Suku Bangsa Batak
{{Panganggo Batak Toba}} Cithakan:Panganggo Batak Toba
{{Panganggo Suku Batak Simalungun}} Cithakan:Panganggo Suku Batak Simalungun
{{Panganggo Suku Batak Karo}} Cithakan:Panganggo Suku Batak Karo
{{Panganggo Suku Batak Pakpak}} Cithakan:Panganggo Suku Batak Pakpak
{{Panganggo Suku Batak Angkola}} Cithakan:Panganggo Suku Batak Angkola
{{Panganggo Suku Batak Mandailing}} Cithakan:Panganggo Suku Batak Mandailing

Jawa[besut sumber]

{{Panganggo Suku Jawa}}
Rumah Bubungan Tinggi Anjungan Kalsel TMII Jakarta.JPG
Pangganggo kiye kuwe keturunan
Suku Jawa.
{{Panganggo Suku Sunda}} Cithakan:Panganggo Suku Sunda
{{Panganggo Suku Betawi}} Cithakan:Panganggo Suku Betawi

Nusa Tenggara[besut sumber]

NTT[besut sumber]

NTB[besut sumber]

Bali[besut sumber]

{{Panganggo Suku Bali}} Cithakan:Panganggo Suku Bali

Kalimantan[besut sumber]

{{Panganggo Suku Dayak}} Cithakan:Panganggo Suku Dayak

Sulawesi Utara[besut sumber]

Maluku[besut sumber]

Papua[besut sumber]

Luar Negeri[besut sumber]

{{Panganggo Eropa-Indonesia}} Cithakan:Panganggo Eropa-Indonesia
{{User Tamil American}} Cithakan:User Tamil American
{{Panganggo Tionghoa}} Cithakan:Panganggo Tionghoa