Wikipedia:Kotak panganggo/Konsumsi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo masak}}
P agriculture blank.svg
Panganggo iki hobine memasak atau mengolah makanan
{{Panganggo gemar makan}}
 makan
Panganggo iki duwe
hobi bersantap.
minum
{{Panganggo wisata kuliner}} Cithakan:Panganggo wisata kuliner
{{Panganggo diet}} Cithakan:Panganggo diet

Preferensi[besut sumber]

{{Panganggo suka makanan halal}} Cithakan:Panganggo suka makanan halal
{{Panganggo makan babi}} Cithakan:Panganggo makan babi
{{Panganggo makan gandum}} Cithakan:Panganggo makan gandum
{{Panganggo pemakan ikan}} Cithakan:Panganggo pemakan ikan
{{Panganggo penggemar kacang}} Cithakan:Panganggo penggemar kacang
{{Panganggo penggemar kedelai}} Cithakan:Panganggo penggemar kedelai
{{Panganggo makanan manis}} Cithakan:Panganggo makanan manis
{{Panganggo makanan pedas}} Cithakan:Panganggo makanan pedas
{{Panganggo makan sayur}} Cithakan:Panganggo makan sayur
{{Panganggo karnivora}} Cithakan:Panganggo karnivora
{{Panganggo penggemar telur}} Cithakan:Panganggo penggemar telur
{{Panganggo vegetarian}} Cithakan:Panganggo vegetarian

Makanan[besut sumber]

Olahan dasar[besut sumber]

{{Panganggo penggemar cokelat}} Cithakan:Panganggo penggemar cokelat
{{Panganggo makan keju}} Cithakan:Panganggo makan keju
{{Panganggo penggemar lontong}} Cithakan:Panganggo penggemar lontong
{{Panganggo penggemar papeda}} Cithakan:Panganggo penggemar papeda
{{Panganggo makan roti}} Cithakan:Panganggo makan roti
{{Panganggo penggemar sosis}} Cithakan:Panganggo penggemar sosis
{{Panganggo penggemar tempe}} Cithakan:Panganggo Penggemar Tempe
{{Panganggo penggemar mi}} Cithakan:Panganggo penggemar mi

Masakan[besut sumber]

{{Panganggo masakan Cina}} Cithakan:Panganggo masakan Cina
{{Panganggo masakan Indonesia}} Cithakan:Panganggo masakan Indonesia
{{Panganggo masakan Italia}} Cithakan:Panganggo masakan Italia
{{Panganggo masakan Jepang}} Cithakan:Panganggo masakan Jepang
{{Panganggo masakan Perancis}} Cithakan:Panganggo masakan Perancis
{{Panganggo masakan vegetarian}} Cithakan:Panganggo masakan vegetarian

Hidangan[besut sumber]

{{Panganggo penggemar ayam goreng}} Cithakan:Panganggo penggemar ayam goreng
{{Panganggo penggemar bakmi}} Cithakan:Panganggo penggemar bakmi
{{Panganggo penggemar bakso}} Cithakan:Panganggo Penggemar Bakso
{{Panganggo penggemar bistik}} Cithakan:Panganggo penggemar bistik
{{Panganggo penggemar bubur ayam}} Cithakan:Panganggo penggemar bubur ayam
{{Panganggo penggemar gado-gado}} Cithakan:Panganggo penggemar gado-gado
{{Panganggo penggemar hot dog}} Cithakan:Panganggo penggemar hot dog
{{Panganggo penggemar kari}} Cithakan:Panganggo penggemar kari
{{Panganggo penggemar kentang goreng}} Cithakan:Panganggo penggemar kentang goreng
{{Panganggo makanan cepat saji}} Cithakan:Panganggo makanan cepat saji
{{Panganggo penggemar martabak}} Cithakan:Panganggo penggemar martabak
{{Panganggo penggemar martabak manis}} Cithakan:Panganggo penggemar martabak manis
{{Panganggo Nasi goreng}} Cithakan:Panganggo Nasi goreng
{{Panganggo penggemar nasi kuning}} Cithakan:Panganggo penggemar nasi kuning
{{Panganggo penggemar panekuk}} Cithakan:Panganggo penggemar panekuk
{{Panganggo penggemar pasta}} Cithakan:Panganggo penggemar pasta
{{Panganggo penggemar pizza}} Cithakan:Panganggo penggemar pizza
{{Panganggo penggemar ramen}} Cithakan:Panganggo penggemar ramen
{{Panganggo penggemar rendang}}
Rendang.JPG
Panganggo kiyé klangenané Rendang


{{Panganggo penggemar sate}} Cithakan:Panganggo penggemar sate
{{Panganggo penggemar soto}} Cithakan:Panganggo penggemar soto
{{Panganggo penggemar spageti}} Cithakan:Panganggo penggemar spageti
{{Panganggo penggemar sup}} Cithakan:Panganggo penggemar sup
{{Panganggo penggemar sushi}} Cithakan:Panganggo penggemar sushi
{{Panganggo penggemar taco}} Cithakan:Panganggo penggemar taco

Kudapan[besut sumber]

{{Panganggo penggemar kudapan}} Cithakan:Panganggo penggemar kudapan
{{Panganggo donat}} Cithakan:Panganggo donat
{{Panganggo es krim}} Cithakan:Panganggo es krim
{{Panganggo pegemar muffin}} Cithakan:Panganggo pegemar muffin
{{Panganggo Paddle Pop}} Cithakan:Panganggo Paddle Pop
{{Panganggo popcorn}} Cithakan:Panganggo popcorn

Buah[besut sumber]

{{Panganggo penggemar buah}} Cithakan:Panganggo penggemar buah
{{Panganggo stroberi}} Cithakan:Panganggo stroberi

Minuman[besut sumber]

{{Panganggo Penggemar Anggur}} Cithakan:Panganggo Penggemar Anggur
{{Panganggo jus buah}} Cithakan:Panganggo jus buah
{{Panganggo es kelapa muda}} Cithakan:Panganggo es kelapa muda
{{Panganggo kopi}} Cithakan:Panganggo kopi
{{Panganggo minum Kopi}} Cithakan:Panganggo minum Kopi
{{Panganggo minum susu}} Cithakan:Panganggo minum susu
{{Panganggo susu kacang}} Cithakan:Panganggo susu kacang
{{Panganggo teh}} Cithakan:Panganggo teh