Cithakan:Panganggo gemar makan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
 makan
Panganggo iki duwe
hobi bersantap.
minum

Cithakan iki digunakna kanggo ditambahna nang kaca panganggo panjenengan. Kanggo nambahna cithakan iki, panjenengan kari nglebokna kode {{Panganggo gemar makan}}

Nambahna kotak panganggo iki nang kaca panganggoné panjenengan, otomatis panjenengan bakal dilebokna maring njero Kategori:Panganggo gemar makan.