Wikipedia:Kotak panganggo/Profesi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Profesi:

{{Panganggo arsitek}} Cithakan:Panganggo arsitek
{{Panganggo desainer}} Cithakan:Panganggo Desainer
{{Panganggo desainer grafis}} Cithakan:Panganggo desainer grafis
{{Panganggo DJ}} Cithakan:Panganggo DJ
{{Panganggo dokter}} Cithakan:Panganggo dokter
{{Panganggo dosen}} Cithakan:Panganggo dosen
{{Panganggo guru}} Cithakan:Panganggo guru
{{Panganggo karyawan}} Cithakan:Panganggo karyawan
{{Panganggo musikus}} Cithakan:Panganggo musikus
{{Panganggo pedagang}} Cithakan:Panganggo pedagang
{{Panganggo pekerja jasa}} Cithakan:Panganggo pekerja jasa
{{Panganggo pekerja serabutan}} Cithakan:Panganggo pekerja serabutan
{{Panganggo pekerja TV}} Cithakan:Panganggo Pekerja TV
{{Panganggo Pegawai Negeri Sipil}} Cithakan:Panganggo Pegawai Negeri Sipil
{{Panganggo penari}} Cithakan:Panganggo penari
{{Panganggo penerjemah}} Cithakan:Panganggo Penerjemah
{{Panganggo pengangguran}} Cithakan:Panganggo pengangguran
{{Panganggo pengelola warnet}} Cithakan:Panganggo pengelola warnet
{{Panganggo penginjil}} Cithakan:Panganggo Penginjil
{{Panganggo Penulis Lagu}} Cithakan:Panganggo Penulis Lagu
{{Panganggo pesulap}} Cithakan:Panganggo pesulap
{{Panganggo petani}} Cithakan:Panganggo petani
{{Panganggo programmer}} Cithakan:Panganggo programmer
{{Panganggo seniman}} Cithakan:Panganggo seniman
{{Panganggo teknisi}} Cithakan:Panganggo teknisi
{{Panganggo anggota TNI}} Cithakan:Panganggo anggota TNI
{{Panganggo wiraswasta}} Cithakan:Panganggo Wiraswasta