Wikipedia:Kotak panganggo/Hewan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Isi

{{Panganggo hewan}}
Gambar:Kucing.png
Panganggo iki seorang pencinta kewan.
{{ Panganggo pelihara kewan|jenis hewan|nama berkas }}
balik bahas deleng
Cithakan:Panganggo pelihara kewan
{{Panganggo pelihara binatang}} Cithakan:Panganggo pelihara binatang
{{Panganggo ora duwe kewan}} Cithakan:Panganggo ora duwe kewan
{{Panganggo akuarium}} Cithakan:Panganggo akuarium
{{Panganggo suka anjing}} Cithakan:Panganggo suka anjing
{{Panganggo suka kucing}} Cithakan:Panganggo suka kucing
{{Panganggo pelihara kuda}} Cithakan:Panganggo pelihara kuda
{{Panganggo penggemar tikus}} Cithakan:Panganggo penggemar tikus

Fobia[besut sumber]

{{Panganggo Takut cacing}} Cithakan:Panganggo Takut cacing
{{Panganggo Takut kecoa}} Cithakan:Panganggo Takut kecoa
{{Panganggo Takut tikus}} Cithakan:Panganggo Takut tikus
{{Panganggo Takut ular}} Cithakan:Panganggo Takut ular
{{Panganggo Takut ulat}} Cithakan:Panganggo Takut ulat