Wikipedia:Kotak panganggo/Politik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kelompok kotak panganggo Politik:

Ideologi[besut sumber]

{{Panganggo Anti Amerika}} Cithakan:Panganggo Anti Amerika
{{Panganggo Anarkis}} Cithakan:Panganggo Anarkis
{{Panganggo Anarko-sindikalis}} Cithakan:Panganggo Anarko-sindikalis
{{Panganggo anti korupsi}} Cithakan:Panganggo anti korupsi
{{Panganggo humanis}} Cithakan:Panganggo humanis
{{Panganggo humanis sekuler}} Cithakan:Panganggo humanis sekuler
{{Panganggo Indonesia berjaya}} Cithakan:Panganggo Indonesia berjaya
{{Panganggo Islamisme}} Cithakan:Panganggo Islamisme
{{Panganggo Serbia Kosovo}} Cithakan:Panganggo Serbia Kosovo
{{Panganggo Sosialis}} Cithakan:Panganggo Sosialis
{{Panganggi Anti-Sosialisasi}} Cithakan:Panganggo Anti-Sosialisasi
{{Panganggo Berhaluan Liberal}} Cithakan:Panganggo Berhaluan Liberal
{{Panganggo Anti-Kapitalis}} Cithakan:Panganggo Anti-Kapitalis
{{Panganggo Nazisme}} Cithakan:Panganggo Nazisme
{{Panganggo Pancasilais}} Cithakan:Panganggo Pancasilais
{{Panganggo perfeksionis}} Cithakan:Panganggo perfeksionis
{{Panganggo Pemilu}} Cithakan:Panganggo Pemilu
{{Panganggo Republik Tiongkok}} Cithakan:Panganggo Republik Tiongkok
{{Panganggo Republik Korea}} Cithakan:Panganggo Republik Korea
{{Panganggo:Cyrillic/terrorism}} Panganggo:Cyrillic/terrorism
{{Panganggo universalisme moral}} Cithakan:Panganggo universalisme moral
{{Panganggo Zionis}} Cithakan:Panganggo Zionis
{{Panganggo anti yahudi}} Cithakan:Panganggo anti yahudi

Lainnya[besut sumber]