Wikipedia:Kotak Panganggo/Domisili/Asia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{Panganggo tinggal nang Indonesia}}
Bendera Indonesia
Panganggo iki tinggal nang Indonesia
{{Panganggo Indonesia}}
Bendera Indonesia
Panganggo iki berasal sekang Indonesia


{{Panganggo Brunei}}
Flag of Brunei.svg Panganggo iki berasal sekang Brunei
{{Panganggo Jepang}}
Flag of Japan.svg Panganggo iki berdomisili nang Jepang.
{{Panganggo Malaysia}}
Flag of Malaysia.svg Panganggo iki berasal sekang Malaysia
{{Panganggo Oman}}
50px
Panganggo iki tinggal nang Oman
{{Panganggo Singapura}}
Flag of Singapore.svg Panganggo iki berdomisili nangSingapura.
{{Panganggo Taiwan}}
Bendera Republik Tiongkok Panganggo iki berdomisili nang  Republik Tiongkok (Taiwan)
{{Panganggo Palestina}}
Flag of Palestine.svg Panganggo iki berasal sekang Palestina.
{{Panganggo Qatar}}
Flag of Qatar.svg Panganggo iki berasal sekang Qatar.
{{Panganggo Madinah}}
Mescidi nebevi.JPG Panganggo iki berdomisili nang Madinah, Arab Saudi.
{{Panganggo Maroko}}
Flag of Morocco.svg Panganggo iki berdomisili nang Maroko.
{{Panganggo Rusia}}
Flag of Russia.svg Panganggo iki berasal sekang Rusia.
{{Panganggo Arab Saudi}}
Flag of Saudi Arabia.svg Panganggo iki berasal sekang Arab Saudi.