Cithakan:Userbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
id info
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Templat dasar kanggo kotak pengguna kiyé dibagi dadi 2 kotak: (1) logo, karo (2) info. Carané gole nganggo bisa nganggo cara sederhana ora nganggo jeneng paramétér, uga bisa sing lewih rinci sing nganggo jeneng parameter. Kabéh parameter kuwe opsional sing nilai bakune bisa dideleng nang isor.

Ora nganggo jeneng parameter[besut sumber]

1 = werna bagian logo (baku: #ddd) karo batas (baku: #999)
2 = werna bagian info (baku: #eee)
3 = tulisan nang bagian logo (baku: "logo")
4 = tulisan nang bagian info (baku: "info")

Nganggo jeneng parameter[besut sumber]

float = ngatur floating (baku: left)
border-width = ukuran batas (baku: 1)
border-color = werna batas (baku: #999)
logo = teks utawa gambar logo (baku: "logo")
logo-size = ukuran teks logo (baku: 14)
logo-color = werna teks logo (baku: #000)
logo-background = werna latar logo (baku: #ddd)
info = teks utawa gambar info (baku: "info")
info-color = werna teks info (baku: #ddd)
info-size = ukuran teks info (baku: 8)
info-background = werna latar info (baku: #ddd)
</noinclude>