Cithakan:Panganggo Aries

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aries.svg Panganggo iki zodiaké Aries

Cithakan iki digunakna kanggo ditambahna nang kaca panganggo panjenengan. Kanggo nambahna cithakan iki, panjenengan kari nglebokna kode {{Panganggo Aries}}

Nambahna kotak panganggo iki nang kaca panganggoné panjenengan, otomatis panjenengan bakal dilebokna maring njero Kategori:Panganggo Aries.