Cithakan:Panganggo Sagittarius

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sagittarius.svg Panganggo iki zodiaké Sagittarius

Cithakan iki digunakna kanggo ditambahna nang kaca panganggo panjenengan. Kanggo nambahna cithakan iki, panjenengan kari nglebokna kode {{Panganggo Sagittarius}}

Nambahna kotak panganggo iki nang kaca panganggoné panjenengan, otomatis panjenengan bakal dilebokna maring njero Kategori:Panganggo Sagittarius.