Cithakan:Panganggo Leo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Leo.svg Panganggo iki zodiaké Leo

Cithakan iki digunakna kanggo ditambahna nang kaca panganggo panjenengan. Kanggo nambahna cithakan iki, panjenengan kari nglebokna kode {{Panganggo Leo}}

Nambahna kotak panganggo iki nang kaca panganggoné panjenengan, otomatis panjenengan bakal dilebokna maring njero Kategori:Panganggo Leo.