Cithakan:Panganggo Libra

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Libra.svg Panganggo iki zodiaké Libra

Cithakan iki digunakna kanggo ditambahna nang kaca panganggo panjenengan. Kanggo nambahna cithakan iki, panjenengan kari nglebokna kode {{Panganggo Libra}}

Nambahna kotak panganggo iki nang kaca panganggoné panjenengan, otomatis panjenengan bakal dilebokna maring njero Kategori:Panganggo Libra.