Ngawen, Ngawen, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngawen
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Ngawen
Wewengkon -
Pedunung -

Ngawen kuwe salah siji desa / kalurahan nang Kecamatan Ngawen, Kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Cithakan:Kecamatan Ngawen