Gumelar Kidul, Tambak, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gumelar Kidul
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Tambak
Kodepos 53196
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Gumelar Kidul kuwe salah siji desa nang Kecamatan Tambak, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]