Purwokerto Timur, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwokerto Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten kabupaten
Pemerentahan
 - Jeneng Camat danisy sadiy muhamad alfan
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 kelurahan[1]

Purwokerto Timur kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

sing ana 12 desa /penduduk ing kecamatan purwokerto timur iki[sunting | besut sumber]

Kecamatan Purwokerto Timur kuwe duwe 6 kelurahan yakuwe:

Cithakan:Purwokerto Timur, Banyumas


sing jail tumpenge sedikit sing ora jail tumpenge banyak wong iku ukarane air sing tenang ibarate wonge usil tumpenge ora kebagian sin ora usil tumpenge kebagian

basuki mawa benya