Purwokerto Timur, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwokerto Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 kelurahan[1]

Purwokerto Timur kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2]

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Purwokerto Timur kuwe duwe 6 kelurahan yakuwe:[1]

  1. Arcawinangun
  2. Kranji
  3. Mersi
  4. Purwokerto Lor
  5. Purwokerto Wetan
  6. Sokanegara

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Purwokerto Timur, Banyumas