Kalibagor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Kalibagor
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12
Kumpulan ibu-ibu Belanda nang panggonane administrateur pabrik gula Kalibagor (taun 1905)

Kalibagor kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Kalibagor
  2. Kalicupak Kidul
  3. Kalicupak Lor
  4. Kaliori
  5. Kalisogra Wetan
  6. Karangdadap
  7. Pajerukan
  8. Pekaja
  9. Petir
  10. Srowot
  11. Suro
  12. Wlahar Wetan