Kalibagor, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.


Kalibagor
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 12
Kumpulan ibu-ibu Belanda nang panggonane administrateur pabrik gula Kalibagor (taun 1905)

Kalibagor kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]