Kedungbanteng, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kedungbanteng
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14

Kedungbanteng kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Baseh
  2. Beji
  3. Dawuhan Kulon
  4. Dawuhan Wetan
  5. Kalikesur
  6. Kalisalak
  7. Karangnangka
  8. Karangsalam Kidul
  9. Kebocoran
  10. Kedungbanteng
  11. Keniten
  12. Kutaliman
  13. Melung
  14. Windujaya