Kalisalak, Kedung Banteng, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalisalak
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
[[Daftar kabupaten lan kota Indonesia|]] Banyumas
Kecamatan Kedung Banteng
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Kalisalak kuwe salah siji desa nang Kecamatan Kedung Banteng, kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]