Kebasen, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebasen
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12

Kecamatan Kebasen kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kecamatan Kebasen manggon nang Sisih Kidul Kabupaten Banyumas, Sisih Kulon lan Kidul Kulon watese Kecamatan Sampang, Kabupaten Cilacap. Sisih Kidul Wetan watese Kecamatan Kroya, Kabupaten Cilacap. Sisih Lor watese Kali Serayu sing misahna Karo Kecamatan Rawalo lan Kecamatan Patikraja, Banyumas, uga ana gunung sing misahna karo Kecamatan Banyumas, Banyumas. Sisih wetan watesé Kecamatan Kemranjen, Banyumas.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Adisana
  2. Bangsa
  3. Cindaga
  4. Gambarsari
  5. Kalisalak
  6. Kaliwedi
  7. Karangsari
  8. Kebasen
  9. Mandirancan
  10. Randegan
  11. Sawangan
  12. Tumiyang

Referensi[sunting | besut sumber]