Menyang kontèn

Ajibarang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Ajibarang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15
Pasanggrahan pemerentah Hindia Belanda neng Ajibarang antarane tahun 1900an
Umahe wong landa neng Ajibarang antarane tahun 1900an

Ajibarang kuwe salah siji kecamatan neng Kabupaten Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia. Kecamatan iki manggone neng sisi lor Kabupaten Banyumas, antarane 18 km sekang kota Purwokerto.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]