Ajibarang Kulon, Ajibarang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ajibarang Kulon
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Ajibarang
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -


Ajibarang Kulon kuwe salah siji desa nang kecamatan Ajibarang, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.