Ajibarang Wetan, Ajibarang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ajibarang Wetan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Ajibarang
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

ana Pasar Ajibarang terminal ajibarang ana RSUD Ajibarang kweh mbok sugih banget tapi sing di sayangna lapangan sing nggo bal balan ora apik Ajibarang Wetan kuwe salah siji desa nang kecamatan Ajibarang, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.

sing paling rame nek dina pasaran pon lan kliwon rep ngolet apa bae ana nang kono