Rawalo, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Rawalo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9
Jembatan Rawalo (1948)

Rawalo kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Banjarparakan
  2. Losari
  3. Menganti
  4. Pesawahan
  5. Rawalo
  6. Sanggreman
  7. Sidamulih
  8. Tambaknegara
  9. Tipar