Menyang kontèn

Purwojati, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Purwojati
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 10 desa[1]

Purwojati kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[2] Kecamatan Purwojati kue sewijining kecamatan sing manggon neng Kabupaten Banyumas kira-kira 30 km sebelah kulon Kota Purwokerto. Sumber penguripane sing umum kuwe sekang pertanian.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

Kecamatan Purwojati dibagi dadi 10 desa yakuwe:[1]

Referensi[sunting | besut sumber]