Jatilawang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Jatilawang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11

Jatilawang kuwe salah siji kecamatan nang Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa/kelurahan[sunting | besut sumber]

  1. Adisara
  2. Bantar
  3. Gentawangi
  4. Gunung Wetan
  5. Karanganyar
  6. Karanglewas
  7. Kedungwringin
  8. Margasana
  9. Pekuncen
  10. Tinggarjaya
  11. Tunjung

Pranala jaba[sunting | besut sumber]