Margasana, Jatilawang, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Margasana kuwi salah siji jeneng desa nang Kecamatan Jatilawang, Kabupaten Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonesia. Margasana letake antarane dalan raya Wangon - Jatilawang - Rawalo - Purwokerto. Nek lewih genah, Margasana terkenale 'Ayam Goreng Margasana', kuwi pertigaan sing paling terkenal nang dalan raya Wangon Purwokerto. Margasana uga ana POM bensin sing genoeh nang 'Sawah Dawa', nang kono ana RM Jatilawang sing biasane rame banget nek wulan puasa lan sa'wise lebaran. Margasana uga ana Pondok Pesantren sing genoeh nang pinggir sawah, saking pertelon Ayam Goreng arah Purwojati.